Online

WordPress, wat is het en wat kan je er mee?

Steeds meer bedrijven maar ook zzp’ers willen zich beter profileren op internet. Dat doen ze door middel van social media maar ze kunnen het ook groter aanpakken. Een website laten bouwen of zelf bouwen. WordPress is een bekend programma waarmee de meeste websites gebouwd worden.

 

Waarom een website?

Waarom een website? Op een website kan jij precies neerzetten wat jij wilt. Op welke manier, welke stijl, wat je graag wil communiceren naar de klant. Je verbreed je zoekopties. Mensen kunnen jou dan wel vinden op social media maar daar krijgen ze niet alle informatie over jou of je bedrijf. Door middel van een website kunnen ze een uitgebreider beeld krijgen en overwegen om met jou of je bedrijf samen te gaan werken. Gebruik te gaan maken van jou producten of diensten.

 

Waarom WordPress?

WordPress is het grootste contentmanagementsysteem. Per WordPress installatie is één site te beheren. Er zijn verschillende thema’s waar je gebruik van kan maken. Of je nou een blog website wil of een website waar je producten wil verkopen, het is allemaal mogelijk.  Ook heeft WordPres plug-ins waar je gebruik van kan maken, je kan zo nieuwe mogelijkheden toevoegen aan je website. Ook kan je gebruik maken van de widgets. Je kan ze gebruiken voor de website side-bar en de footer. De widgets kunnen een zoekbalk, blog, social media verwijzing etc. bevatten.

 

Bedrijven

Als je geen tijd hebt om dit allemaal zelf uit te zoeken zijn er ook Online marketing bedrijven die zich bezig houden met webdesign. Zij zorgen ervoor dat jou website zo gebouwd wordt zoals jij dat wil. Er komen natuurlijk altijd wel kosten bij kijken of het je nou zelf doet of het laat doen. Het is maar net wat je er voor over hebt.

Geschreven door