Geen categorie

Waar moet een kantoorruimte aan voldoen?

Ben jij opzoek naar een nieuwe kantoor ruimte of wil je jou kantoor upgraden naar iets waar je je comfortabel bij voelt? Er zijn namelijk een paar punten waar een kantoorruimte aan moet voldoen.

Je kantoorruimte zoeken

Tijdens het zoeken van een kantoor ruimte let je natuurlijk op van alles. Meer dan je eigenlijk verwacht. Je let vaak op locatie, parkeergelegenheid, je kijkt of er ook al andere bedrijven zitten maar de binnen kant van het kantoor moet ook tip top in orde zijn naar jou wensen en behoeften.

Omdat er zoveel punten zijn waar je op moet letten kan je ook een lijst opstellen voor jezelf om te kijken of de kantoor ruimtes die je bezoekt meer en deels voldoen aan jou eisen.

Belangrijke punten

Iedereen heeft natuurlijk andere punten die ze graag terug zien in hun kantoor/werkruimte. Maar er zijn toch een paar punten die wel belangrijk zijn voor iedereen.

Zoals voldoende daglicht hebben in je kantoor. De volle zon hoeft er natuurlijk niet op te staan maar ramen die voldoende licht binnen laten kan altijd wel fijn zijn. Ook als je wat ramen open kan zetten voor frisse lucht en dat je af en toe even naar buiten kunt kijken om je ogen van het scherm af te krijgen.

Een keuken is ook wel handig om je lunch klaar te kunnen maken. Het kan zo zijn dat je een keuken deelt met anderen in het kantoorpand. Zodra dit niet geval is, is het altijd fijn om een keukentje op kantoor te hebben.

Ook kan Hygi├źne wel een dingetje zijn in een kantoorpand. Zorg dat je van tevoren checkt of het allemaal een beetje schoon eruit ziet en of er dagelijks ook echt schoongemaakt word door bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf. Ook omdat je klanten op kantoor ontvangt is het zeer prettig dat het schoon is.

Hopelijk helpt dit met het zoeken van een goed kantoorpand/kantoorruimte!

Geschreven door