Geen categorie

Vliegengordijn

De lente komt er weer aan dus die vervelende insecten die je huis binnen vliegen ook… Voor 5 minuutjes even de deur open gooien en ze zitten al weer binnen. Dus ben je op zoek naar een vliegengordijn? Dan heeft Vliegengordijnenexpert de beste vliegengordijn  voor jou!

 

De vliegengordijnen

Vliegengordijnenexpert hebben een groot aanbod aan vliegengordijnen. Alle soorten, maten, kleuren, motieven en prijzen. Hulzen vliegen gordijnen, luxe vliegengordijnen, kralen vliegen gordijnen etc.

 

Hulzen vliegengordijnen

Dit zijn de meest verkochte vliegengordijnen uit het assortiment. De hulsjes zijn 6 cm lang en zijn gemaakt van flexibel kunststof. Als de slierten tussen de deur terecht komen worden ze niet beschadigd. Ze gaan dus langdurig mee! De hulsjes zijn geregen aan roestvrije haakjes waardoor de slierten sterk zijn. Je kan de vliegengordijn ook zelf in elkaar zetten, het is namelijk heel eenvoudig en alsnog effectief tegen insecten.

 

Luxe vliegengordijnen

Dit zijn de luxe varianten van de vliegengordijnen, de hulsjes zijn 6 cm lang en gemaakt van hard kunststof. Ze zijn in  verschillende houten tinten te verkrijgen en in verschillende patronen. Deze vliegengordijnen worden verkocht als “doe-het-zelf-pakketten”. Voor kant en klare gordijnen worden andere prijzen gerekend.

 

Kralen vliegengordijnen

De kralen worden op het draad gesmolten dus ze worden allemaal kant en klaar geleverd. De kralen zijn nauw sluitend zodat die vervelende insecten niet naar binnen kunnen vliegen. Ze zijn er in heel veel verschillende kleuren en patronen. U kunt kiezen voor 1 kleur, kralen in verschillende kleuren en zelfs verschillende kleuren draad! Er is genoeg keuze.

 

 Aluminium ketting vliegengordijnen

Deze vliegengordijnen houden niet alleen de insecten buiten maar hebben ook een hele moderne uitstraling! Ze zijn gemaakt van aluminium en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Je kan ook kiezen voor een patroon zoals een palmboom, is net iets leuker voor in de zomer.

Geschreven door