Geen categorie

Kerstpakket of een cadeaubon? Wat geef je je medewerkers voor kerst?

Het is weer de tijd van het jaar waar we veel geven. Ook horen daar de medewerkers bij. Ieder jaar hetzelfde kerstpakket of geef je dit jaar toch is wat anders dan een kerstpakket? Er zijn zoveel alternatieven die je kunt geven van plaats een kerstpakket.

 

  1. Cadeaubonnen

Met een cadeaubon kan je iedereen blij maken. Het is dan misschien niet het spannendste cadeau maar je kan er altijd wat mee. Je kan zelf kiezen hoe je de kaart gebruikt. Avondje bioscoop of een mooi kledingstuk kopen.

 

  1. Verzorgingspakket

Dit pakket kan je zelf samenstellen met wat jou medewerker leuk zou vinden. Zo maakt het nog wat persoonlijker en weet je zeker dat ze er iets aan hebben.

 

  1. Een kerstmis mand pakket

Als je je medewerkers blij wilt maken, ga dan voor een geschenkmand. Hier hoef je niet alleen eten in te doen maar je kan er van alles in doen. Denk aan wat lekkers, glazen, een fleece dekentje of een spel. Je kan het zo leuk invullen als je zelf maar wil.

 

  1. Chocolade geschenkdoos

Ik denk dat heel veel mensen blij zijn met een chocolade geschenk doos. Kies een lekkere doos bonbons uit of ga voor Ferrero rosher toren. Maak er een chocolade feest van!

 

  1. Filmkaartjes

Wat ook heel leuk is om te geven zijn filmkaartjes. Ofja hoe we het voortaan noemen is een filmcadeaubon. Dit kan voor de bioscoop zijn of voor Pathé thuis. Maak er een leuk filmpakket van met wat popcorn en drinken. Pak het leuk in en klaar is kees.

 

  1. Mand met geweldige koffie

Heb je koffieliefhebbers in het bedrijf? Aarzel dan niet en ga voor een geweldige koffiepakket. Heerlijke bonen, leuke koffiekopjes en wat om er bij te eten!

 

  1. Rituals!

Een Rituals pakket ziet er niet alleen heel mooi uit maar het is ook heerlijk om in huis te hebben! Iedere medewerker moet er wel blij mee zijn om zo’n pakket te ontvangen. Verschillende maten, soorten, kleuren, geuren en voor man en vrouw!

Geschreven door