Geen categorie

GPS tracker in noodknop

Stel je krijgt als ouder persoon ineens een hartaanval terwijl je op je kleindochter of kleinzoon aan het passen bent. Wat moet hij/zij dan doen en wat kan je zelf doen? Daarvoor zou een noodknop met GPS heel handig zijn zodat er snel hulp kan komen.

 

Een noodknop met GPS tracker

Een handige en levensreddende uitvinding. Een noodknop met een Gps tracker die vervolgens een gekozen nummer belt en de locatie stuurt. Er kunnen 3 telefoonnummers worden toegevoegd en de GPS tracker kan gevolgd worden via een app. Een snelle en simpele manier om op tijd een leven te kunnen redden! Er zal zelf een simkaart met prepaid tegoed in geplaats moeten worden om de GPS tracker te kunnen gebruiken. De GPS trackers worden zonder simkaart of abonnement geleverd.

 

Zelfstandig wonende ouderen

Er zijn natuurlijk ouderen die graag nog thuis wonen en het nog zelf kunnen, toch houden we die ouderen graag in de gaten. Stel dat er iets gebeurd kan er met de GPS tracker een noodoproep worden gedaan.  Dit voorkomt eventuele ernstige gevolgen. Zo kan je ook je geliefde in de gaten houden op afstand, wat een veilig gevoel geeft. Ook met dementerende ouderen is het fijn om ze in de gaten te houden zodra ze af gaan dwalen en kan er een grens gesteld worden.

Kinderen

Ook kan het vaak voorkomen dat ouderen op hun kleinkinderen aan het passen zijn en dat er vervolgens iets gebeurd waar de kleinkinderen verder niet veel aan kunnen doen en in paniek raken. Daar kan de GPS tracker ook heel goed bij helpen. Het is een makkelijke manier voor de kinderen om hulp te vragen zodra zo iets gebeurd en kan er zo snel mogelijk iemand te hulp komen. Een handige knop waar ze gemakkelijk op kunnen drukken, wat kinderen dus ook al snel begrijpen.

Geschreven door