Geen categorie

Goedkope maatwerk jaloezieën

Ben je al een tijdje opzoek naar nieuwe jaloezieën? Of net een nieuw huis gekocht maar je zou niet weten wat je voor het raam moet hangen, wat mooi is? Ook rekening houden met een budget? Jaloezieëntekoop heeft een team dat kennis en liefde heeft voor interieurs en verkoopt hun jaloezieën voor de laagst mogelijke prijzen.

 

Het kiezen van een jaloezie

Bij jaloezieëntekoop kennen ze de producten door en door. Ze hebben alle kennis om jou te kunnen helpen met het kiezen van de juiste jaloezieën voor jou woning. Ze gebruiken de beste materialen ondanks de goedkope prijzen. Doordat ze grote aantallen produceren kunnen ze de schaalvoordelen gebruiken om de prijzen laag te houden.

Jaloezieëntekoop helpt je met het kiezen van de prefecte jaloezie voor jou woning. Hierbij gaat dit wel per mail of telefonisch. Ze geven advies over de afmetingen, wat de beste keuze zou kunnen zijn voor bepaalde kamers. Welke kleuren of soorten jaloezieën bij jou interieur passen en houden ze er natuurlijk rekening mee wat je zelf mooi vind. Om een beter beeld te kunnen krijgen van de uiteindelijke keuze is er een mogelijkheid dat er een kleurstaal opgestuurd wordt om de keuze gemakkelijker te maken.

 

Soorten jaloezieën

Voor ieder interieur is er een geschikt soort jaloezie zoals bamboe of PVC jaloezieën. Bij jaloezieëntekoop is er keuze uit 4 jaloezie soorten.

Bamboe jaloezie

De Kenmerken van bamboe jaloezieën zijn; de nerf is duidelijk zichtbaar, ze zijn licht in gewicht én duurzaam. Met deze raamdecoratie bereik je een natuurlijk resultaat met mat afgelakte lamellen. Bamboe jaloezieën zijn een zeer populair raambekleding product. Doordat de lamellen mat gebeitst zijn geeft dit een natuurlijk resultaat. Deze jaloezieën zijn te koop in 12 natuurlijke kleuren.

 

Basswood jaloezie

Houten jaloezieën zijn echte sfeermakers voor je interieur. De houtsoort basswood, is de meest verkochte jaloezie. Hout geeft een warme en fijne sfeer af. Het Basswood houten jaloezie is sterk, licht van gewicht én uit duurzame bron. De trend in jaloezieën zijn witte jaloezieën of zwart jaloezieën.

 

 Aluminium jaloezie

Aluminium jaloezieën zijn echte sfeermakers voor je interieur. De aluminium jaloezie is een veel verkochte jaloezie: de jaloezie is sterk, kan voor zeer grote oppervlakken worden uitgevoerd en én zeer duurzaam. Deze jaloezie is een verschillende breedtes verkrijgbaar. De meest verkochte afmeting is 50 mm lamelbreedte.

 

PVC Jaloezie

Pvc jaloezieën zijn nauwelijks van hout te onderscheiden. De kunststof jaloezieën zijn geschikt voor kleinere ramen en vochtige ruimtes zoals de badkamer. Ze zijn niet geschikt voor grotere ramen omdat dat al snel te zwaar wordt. Ook ramen die al snel erg warm kunnen worden, zijn ze niet geschikt voor. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende maten.

Neem snel een kijkje op Jaloezieentekoop.nl om jou interieur een frisse en nieuwe look te geven.  Vraag om advies, probeer wat uit, vraag om kleurstalen en maak een goede keus!

Geschreven door