Food & drinks

Frietwagen geschikt voor elk (bedrijfs)feest

snackmobiel frietwagen

Geeft u ook weleens een bedrijfsfeestje? Heeft u er al eens over gedacht om uw gasten hierna te verblijden door het huren van een frietwagen?

bedrijfsfeest
bedrijfsfeest

Foodtruck of frietwagen?

Wat was er eerst, de foodtruck of de frietwagen? Waarschijnlijk niet zo’n relevant als de kip of het ei verhaal, maar interessant om over na te denken. Want is deze zogenaamde snackmobiel niet gewoon de eerste foodtruck? Of is de foodtruck-trend geen gevolg van het succes van deze caravan met snacks? Eigenlijk niet zo belangrijk, maar in onze ogen is een frietwagen wel uitermate geschikt om informeel te kletsen na een borrel. Een belangrijke eigenschap van het eten van friet is de gemoedelijkheid en de laagdrempeligheid. Het is inderdaad een vette hap en afhankelijk van het personeel of de gasten die u ontvangt kan dit juist een sterkte zijn. Want niet elk personeel zit op sushi of kaviaar te wachten.

Welke frietwagen kies ik?

Als u besloten heeft een frietwagen te bestellen, kijk dan naar de prijzen die er zijn. Door het grote aanbod zijn er vaak mooie aanbiedingen op internet te vinden. Maar, kijk ook eens verder dan de prijs. Komen er bijvoorbeeld belangrijke gasten? Kiest u dan voor een wagen met meer uitstraling. Ontvangt u vegetariërs? Zorgt u dan ervoor dat er ook kaassoufflés of bijvoorbeeld vegetarische bamischijven zijn. Het aanbod is door de populariteit gegroeid. Wat u ook kiest, we hopen in ieder geval dat u een fantastisch personeelsfeestje, borrel, bedrijfsfeest of vrijdagmiddagborrel heeft. Met, of zonder friet(wagen)!

frietwagen
Frietwagens van Snackmobiel.nl

Geschreven door