Ontspannen

Carnavalskleding ook geschikt voor personeels- en zakenfeestjes

carnavalskleding

Moet u een feest organiseren?

Of u nou werkgever of werknemer bent, een goede vrijdagmiddagborrel moet af en toe georganiseerd worden. Of dat nu binnen één bedrijf, één afdeling is, of voor verschillende eenmanszaken, themafeesten zijn wat ons betreft hier uitermate geschikt van. Ooit gedacht aan het pimpen van uw feestje met wat simpele carnavalskleding?

Carnavalskleding
Vrijdagmiddagborrel!

Carnavalskleding is geschikt om uw feestje een boost te geven

Je leest het goed, carnavalskleding is wat ons betreft enigszins ondergewaardeerd buiten de carnaval om. Het aankopen van een aantal simpele basics kan van een gezellige borrel een top borrel maken waar iedereen het nog even over heeft. Wat dacht u van een disco feestje met jaren-80 thema? Een paar rolschaatsen en discobollen zorgen voor de geschikte aankleding en u hoeft alleen nog maar voor een drankje en Boney M te zorgen.

Carnavalskleding per thema

De moeilijkheid zit hem dus in het kiezen van een geschikt thema. Voor elk thema is geschikte carnavalskleding te vinden. We geven hieronder een aantal tips ter inspiratie.

Hawaii-feestje

Simpel en eenvoudig, maar leuk voor iedereen. Bestel wat leuke bloemenkettingen, emmers voor cocktails en zet een vrolijk Caribisch deuntje aan. Om ook de afdeling ICT en Financiën los te krijgen is een hoelahoep een geschikt attribuut!

Piratenfeestje

Jep, piratenfeestjes zijn uitermate geschikt als personeelsfeestje. Vooral na een aantal drankjes (rum!) worden de zwaarden voor de creatievelingen geschikte accessoires om hun jeugd nogmaals te herbeleven. Kijk uit dat je niet gegijzeld wordt.

Halloweenfeestje

Is het bijna 31 februari? Geef dan een halloweenfeestje! Maskers van Scream maken je onherkenbaar en je hoeft zelf alleen maar een grote lading snoep in te slaan. Leuk om langs de verschillende afdelingen te gaan, vlak voordat de borrel begint! Ook hiervoor maak je het feest al snel een stuk leuker door de aanschaf van wat simpele carnavalskleding.

Carnavalskleding
Halloweenfeestjes

 

 

Geschreven door