Ondernemen Trends

Business overhemden

Ben jij al jaren lang opzoek naar een fijn overhemd? Een van kwaliteit maar toch met een leuke print? Een overhemd die lang mee gaat en heerlijk zit. Bij circleofgentleman hebben ze een groot aanbod aan Business overhemden voor mannen maar ook voor vrouwen!

 

Wie zijn ze?

De Circle of Gentleman zijn met oog voor detail en kwaliteit. Het basisidee is om mannen een outfit aan te kleden die hun eigen unieke stijl weerspiegelt en die altijd stijlvol is. Ze stralen kracht en trots uit en dat willen ze graag weergeven in hun kleding. Ze richten zich vooral op de modebewuste en zakelijke mannen en natuurlijk ook vrouwen. In hun kleding maken ze gebruik van hoogwaardige stoffen en verfijnde detaillering. Er word gewerkt met mooie designs, mooie kleuren maar ook gedurfde kleur en stof combinaties.

 

Collecties

Bij COG hebben ze niet alleen een aanbod aan overhemden maar ook verkopen ze hoogwaardige pakken, jassen en broeken. De collecties zijn op elkaar afgestemd waardoor je een outfit compleet kan maken. De combinatiemogelijkheden zijn onbeperkt!

 

Ladies of Circle

Ook hebben ze een collectie voor zakelijke maar modebewuste vrouwen. De uitstraling van de kleding kan je bij iedere gelegenheid dragen. De blouse kan gecombineerd worden met een pak of een zakelijk rokje. Of gewoon een jeans outfit, het kan allemaal. Iedere blouse heeft een unieke kraag waardoor het design nog specialer word. Het is niet zomaar een blouse!

 

Neem eens een kijkje!

Wil het graag met je eigen ogen zien? COG heeft een website met de gehele collectie erop! Bekijk welke overhemden of bloezen mooi zullen staan. Maak een combinatie met een mooi pak of een jasje.

Geschreven door