Werkplek

Vliegengordijn; betaal niet teveel voor multifunctioneel

Vliegengordijn; betaal niet teveel voor multifunctioneel

Handzaam en gebruiksklaar uit de verpakking

Het moet wel leuk blijven natuurlijk. Het is vaak al lastig genoeg om tijdens de zomermaanden insecten uit uw huis te weren. En wat is er dan leuker dan een vrolijk vliegengordijn voor uw openslaande deuren, dat ook nog eens praktisch is? U kunt kiezen voor een kralengordijn met de meest ondenkbare patronen. Of gaat u voor een deurgordijn in een neutrale kleur? Erg welkom is het feit dat u het insectengordijn onmiddellijk kunt gebruiken, zodra u het uit de verpakking haalt. Het ophangsysteem is zeer gebruiksvriendelijk. Wel zo handig wanneer u een vervanging zoekt voor de vaak onpraktische hor.

Persoonlijke insteek

Een vliegengordijn kopen vraagt vrijwel altijd om maatwerk. Ook wanneer het een huurhuis betreft met standaard deurmaten. Ieder mens wordt weer door andere details geïnspireerd of wil weer eens iets heel anders. Niet voor niets, dat woonprogramma’s op tv continue veranderen in hun kleurstellingen en stijlen. Zij worden weer geïnspireerd door alle persoonlijke smaken van de consument. Er zijn kleurvariaties verkrijgbaar voor vliegengordijnen, waar u waarschijnlijk nooit aan heeft gedacht. Of niet heeft durven denken. Neem langwerpige vormen en bedenk ook daarin weer allerlei varianten. Naast alle leverbare kleuren bestaat er vaak ook een optie die doorschijnend is. Die variant is bijvoorbeeld zeer praktisch bij huisdieren en kleine kinderen.

Wat voor vliegengordijn past er bij u?

De kleur heeft u mogelijk al in gedachten, maar dan nog het dessin. Of het geluid, dat het deurgordijn maakt bij een vleugje wind. Gaat u voor het rustgevende geluid van houten kralen of hoort u liever slechts een licht sprankelend geluid van kunststof? Gelukkig hoeft u nooit ongerust te zijn over het feit dat het gordijn ergens tussen komt te zitten en breekt. De vliegengordijnen van Vliegengordijnexpert.nl zijn van een oersterke kwaliteit. In principe gaat een dergelijk vliegengordijn alleen maar stuk wanneer u er echt uw best voor zou doen. Het is zelfs bestand tegen de onstuimigheid van uw huisdieren. Maar mocht er toch iets stuk gaan, dan zijn ook de losse onderdelen eenvoudig te bestellen!

Geschreven door