Ontspannen

Surfvakantie Spanje

Op surfvakantie in Spanje? Genieten van de zon en het strand. Niet alleen maar in de zon liggen maar ook actief zijn in het water. Dat wil toch iedere surfer? Surf-reizen.nl kan je er alles over vertellen. Alle vette surfspots in Spanje en alle surfkampen die het aanbieden.

 

Surf-reizen

Surf-reizen weet alles te vertellen over de beste surfvakanties. Zon, zee, surf. Lijkt het je heel erg leuk om een keer te gaan surfen maar weet je echt niet waar je moet zoeken? Dan kan surf-reizen je daar bij helpen. Al een ervaren surfer? Wil je een keer op een andere plek gaan surfen? Dan kan je ook bij surf-reizen terecht.

 

Surfen in Empuriabrava

Er zijn veel surfspots maar toch zijn er een paar die het meest bezocht worden zoals Empuriabrava. Hier zijn veel surfscholen en surf Camps waar je het beste kan leren surfen van professionals. Er is genoeg ruimte om deze vette sport te beoefenen. Niet heel erg ver van het strand bevind zich het centrum waar je lekker kunt eten en drinken.

 

Surfen in Fuerteventura  

Op deze vette surfspot kan je je beste tricks uitoefenen. Natuurlijk ook genieten van het goede weer. Deze plek wordt het Hawaii van Europa genoemd. Het is maar een paar uurtjes vliegen naar de Canarische eilanden. Het is omringd door zandstranden, baaien en ligt midden in een turquoise blauwe zee.

 

Surfen in Zarautz

Gelegen dicht bij de Franse grens, ligt het mooie zandstrand van Zarautz. Er bevind zich ook een leuk stadje waar je ook even rond kan kijken als een keer niet actief bezig bent ­čśë. Je kunt er als beginner en als gevorderde surfer surfen. Zeker geschikt om te leren surfen!

Geschreven door