Ontspannen

Surfvakantie Frankrijk

Surfvakantie Frankrijk, je hoort het steeds vaker. Mensen die gaan surfen in Frankrijk. Ben jij nu ook zo enthousiast om op een vette plek te gaan surfen in Frankrijk? Er zijn namelijk genoeg plekken waar je kan gaan surfen maar er zijn toch een paar plekken die het meest bezocht worden. Surf kampen waar je samen leert surfen. Een hele leuke ervaring opdoen!

 

Surfkampen

Natuurlijk ga je niet even voor 1 dagje op en neer vliegen naar Frankrijk om te surfen. daarom zijn er genoeg surfkampen dicht bij het strand waar je kan overnachten in tenten. Het meeste van de tijd liggen de surfkampen dicht bij het strand. De vibes in de surfkampen zijn ook heel er chil net zoals de mensen daar.

 

Biscarrosse

Biscarrosse is een van de bekendste surflocaties in Frankrijk. Het is geschikt voor beginners en ook voor gevorderden. Het is een heel erg mooi zandstrand maar ook heel erg schoon. Op de boulevard zijn een paar winkels en restaurants te vinden waar je even rond kan kijken of iets kan gaan eten/drinken.

 

Moliets

Begrensd door de Atlantische Oceaan aan de zuidkust van de Landes, in de buurt van het mooie zandstrand grenst aan de duinen, waar je kunt zwemmen, surfen etc. Het hele lange zandstrand heeft nog heel wat plekken die nog ontdekt moeten worden. Heel erg veel plekken om te surfen dus leef je uit!

 

Biarritz

Een stadje met een wilde kuststrook en rotsen gevormd door de golven. Het strand is ideaal om te ontspannen maar ook om je sport te beoefenen. Er wordt niet alleen gesurft maar er zijn ook andere watersporten te beoefenen zoals windsurfen, bodyboarden en nog veel meer.

 

Mimizan

Mimizan ligt in het zuidwesten van Frankrijk. Het plaatsje beschikt over een 10 km lang zandstrand. Een prima plaats om te gaan surfen of gewoon lekker te gaan zonnen. Er zijn ook genoeg surfscholen te vinden dus als je nog geen ervaring hebt kan je altijd overwegen om les te nemen. Er zijn niet alleen mooie stranden te vinden, je kan ook een wandeling maken naar het meer van Aureilhan.

Geschreven door