Ontspannen

Personeelsuitje

Is het weer tijd voor een personeelsfeestje? Wil je het een keer iets groter aanpakken dan een diner in een fancy restaurant? Er zijn genoeg leuke activiteiten die je kunt organiseren waar je heel de dag of avond plezier van kunt hebben. Een keer iets anders doen is ook geen ramp he 😉.

 

Actief

Iets actiefs doen kan ook leuk zijn toch? Bijvoorbeeld met goed weer gaan kanoën of als het iets minder weer is, indoor karten. Of toch voor iets uitdagender gaan zoals paintballen. Maar dan nog maar hopen dat het personeel het ook leuk vind!

 

Spellen

Wat ook heel erg leuk en uitdagend is: een escape room. Door de puzzels en raadsels een uitweg proberen te vinden en elkaar helpen met het uitvinden. Dat is nou teambuilding! Er zijn ook escape rooms met een diner erbij inbegrepen. Super handig dus.

 

Relaxt

Voor de bier en wijn liefhebbers onder ons. Een avondje bier of wijn proeven. Gezellig met z’n alle genieten van de drankjes. Heel de avond kletsen en elkaar nog beter leren kennen. Bowlen is ook een hele leuke activiteit. Het is relaxt, je hebt er niet veel inspanning voor nodig en het is super gezellig!

 

Low budget

Als je niet zo veel geld uit wil geven aan een personeelsuitje maar toch iets leuks wil gaan doen zijn er genoeg leuke spellen die je kunt organiseren op eigen locatie. Eigenlijk gewoon een kei leuke spelletjes avond met wat hapjes, drankjes en muziek.

 

Feestje

Wil je niet zo’n dooie bedoeling en er een feestje  van maken? Dan is het misschien wel een optie om een ruimte af te huren en een spetterend feest te geven. Je kunt er van alles mee doen. Zelf tijden bepalen, er een thema aan vast maken en noem het maar op. Iedereen is toch wel in voor een feestje?

Geschreven door