Werkplek

Op zoek naar een kantoorpand?

Start je je eigen onderneming of wil je je onderneming uitbreiden? Het is niet altijd noodzakelijk maar een kantoorruimte kan wel heel erg handig zijn. Al helemaal als je medewerkers in dienst wil gaan nemen. Maar wel kantoor past dan het beste bij jou onderneming? Groot, klein, dichtbij of ver weg?

 

Kantoorruimte

De beslissing ligt helemaal bij jezelf of je graag een kantoorruimte wil huren. Er komen natuurlijk wel kosten bij kijken maar als je de ruimte nodig hebt is het wel handig. Er zijn meerdere punten waar je op zou kunnen letten zoals de locatie of de bereikbaarheid. Het is natuurlijk wel handig voor de werknemers of jij zelf als de bus in de buurt stopt voor de mensen die met de bus moeten. Natuurlijk zijn parkeerplaatsen in de buurt ook wel handig.

 

Punten waar je op moet letten                    

Met een kleine onderneming zal je natuurlijk niet zoveel ruimte nodig hebben dan een hele grote onderneming. Je moet denken aan de oppervlakte. Je zal ook even stil moeten staan bij het feit hoeveel werknemers je in dienst hebt en hoeveel ruimte ze in beslag gaan nemen. Ook ruimte voor opslag in belangrijk. De locatie is ook wel handig. Wil je graag dicht bij huis of wat verder weg. Ergens waar het rustig is of juist in de drukke steden? De uitstraling van je locatie telt natuurlijk ook mee, het moet wel een goed beeld geven aan je klanten.

 

Inrichting

De inrichting  van je kantoorpand ligt er aan wat voor bedrijf je hebt, het moet natuurlijk wel bij de huisstijl horen en een beetje bij je werknemers passen. Het mag ook wel wat gezelligheid uitstralen zodat jij maar ook je werknemers zich op hun gemak voelen. Planten in je kantoorpand neerzetten is een aanrader! Het geeft een milieu vriendelijk beeld en zorgt ervoor dat de lucht wordt gezuiverd zodat er geen mufheid in de lucht blijft hangen.

Zo zal je toch zelf moeten beslissen wat voor kantoorpand je wil gaan huren en of het bij je bedrijf past. Denk er altijd eerst goed over na!

Geschreven door