Ondernemen Online

Online marketing Eindhoven

Ben jij een eigen onderneming gestart maar heb je nog geen idee hoe je je website in moet delen en hoe je die moet maken. Hoe ga je je potentiele klanten werven? Geen idee hoe je je online moet profileren? Comlinq kan je daar bij helpen!

 

Comlinq

Comlinq is een online marketing bedrijf die zich heeft gevestigd in Eindhoven in het videolab op strijp-s. Hun kracht: een gespecialiseerde kern door de bundeling van strategie, creativiteit, techniek en beheer. Ze spelen in op de wensen en behoeften van de opdrachtgevers. Meedenken op elk niveau zowel strategisch, tactisch en operationeel.

 

Diensten

Comlinq heeft een aantal diensten die je heel goed voor je onderneming zou kunnen gebruiken om je onderneming goed te kunnen profileren online.

  • Zoekmachine optimalisatie(SEO):

Met behulp van SEO kan je er voor zorgen dat de positie van je website hoger komt te staan in de zoekresultaten van de zoekmachine. Zo zorg je ook voor relevante bezoekers op de website en meer conversie op de website.

  • Zoekmachine adverteren(SEA):

Richt je meer op de doelgroep met SEA. Wordt sneller gevonden met de visueel adverteren op bijvoorbeeld google. Zo kan je op een snelle manier bezoekers naar je website genereren.

  • Affiliate marketing:

Doordat je promotie materiaal inzet zoals banners of links op anderen websites, vergroot je je bereik binnen de doelgroep. Je kan dan meer bezoekers, leads of verkopen realiseren.

  • Magento development:

Een e-commerce platform waar de software zeer flexibel is en uitermate geschikt voor ambitieuze, innovatieve ondernemingen die met een laagdrempelig maar professioneel product willen werken.

  • WordPress development:

Een programma waarmee je gemakkelijk een website in elkaar zet. Je kan zeer eenvoudig Content plaatsen voor als je een blog op je website wil. Er zijn veel templates verkrijgbaar. Met een goede website zorg je er meteen voor dat je doelgroep er op af komt.

 

Zo heeft Comlinq nog meer handige diensten die er zeker voor kunnen zorgen dat jou onderneming steeds bekender wordt en zich goed online profileert.

Geschreven door