Geen categorie

Groepsreizen

Groepsreizen zijn altijd wel gezellig. Een weekje genieten van de mooie omgeving samen met je gezin, familie, vrienden en noem het maar op. Dat kan bij De Bosberg. Lekker in de zon zin zitten op het terras of kijken hoe de kindjes aan het spelen zijn.

 

De Bosberg

Bij De Bosberg kun je fijn met je gezin, familie, kinderen en vrienden genieten van een mooi stukje Limburg. Iedereen wordt met de beroemde Limburgse gastvrijheid ontvangen in dit erg gezinsvriendelijk vakantiecentrum! Midden in een mooi natuurgebied met veel activiteiten om te doen, voor jong en oud. Natuurlijk kan je er ook een lekker hapje eten of iets drinken.

 

Activiteiten kinderen

Een verwarmd binnen zwembad met een peuterbadje waar de kleintjes zich uren kunnen vermaken in het water. Veel speeltuinen waar ze heel de dag met de andere kindjes kunnen spelen. De kinderspeelhoek is natuurlijk super leuk en al helemaal als het weer wat minder is. Dan is er nog het  animatie team waar de kinderen van kunnen genieten en ook mee kunnen dansen en zingen. Er worden leuke activiteiten samen met het animatie team georganiseerd voor de kinderen.

 

Activiteiten ouderen

Het binnen zwembad is heel fijn verwarmd dus geen kou lijden zoals buiten in de zwemvijver. Maar voor degene die het wel aan durft is het strand en de zwemvijver op loopafstand. Bij een vakantie hoort natuurlijk ook een drankje. Af en toe een lekker drankje doen met de ouderen bij de bar is toch super gezellig! Voor de actievelingen zijn er mountainbike routes door het bos heen en natuurlijk ook gewone fietsroutes. Even rustig genieten van de natuur kan ook met de wandelroute door het bos heen.

Geschreven door